Handelsbetingelser

Nedenstående er gældende handelsbetingelser for handel gennem Webshoppen louwfoto.com    

Contact us for sale outside Denmark

Generelle oplysninger

LOUW FOTO
Terslevvej 16,
DK-4690 Haslev

Mailadresse: kontakt@louwfoto.dk
Telefonnummer: +45 40 94 62 39

CVR-nr 42426709.

Betaling

Hos LOUW FOTO modtager vi Bankoverførsel, Dankort, Visa/Dankort, VISA Electron og MobilPay.

Vi har ikke mulighed for, at trække et større beløb end det, du har godkendt ved aflæggelse af din ordre. I tilfælde af betaling via bankoverførsel, vil din ordre først blive accepteret når vi kan registrere din indbetaling. Ved betaling opkræver LOUW FOTO ikke gebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 
Fragt

Alle ordrer leveres med GLS.

Den estimerede leveringstid hos LOUW FOTO er i henhold til GLS, men som udgangspunkt mellem 4 – 7 arbejdsdage. Der kan være perioder, så som ferier og lignende, hvor leveringstiden er længere (dette vil altid blive oplyst forud for ordren). Levering sker direkte fra LOUW FOTO og levering er til en GLS pakkeshop, i nærheden af den oplyste leveringsadresse angivet i ordren. Ved fejllevering til forkert adresse hæfter køberen selv for genforsendelse, såfremt køberen har angivet denne adresse ved bestillingen. Køberen bør derfor altid huske at indgive den korrekte leveringsadresse.

Hos LOUW FOTO tilstræber vi os altid på at sende varen af sted samme dag som vi modtager ordren. Dette er dog kun muligt såfremt at ordren er givet indenfor normal arbejdstid (8:00-16:00) og betalingen er registreret. Køberen bør være opmærksom på at en ordre kan blive afsendt i flere omgange.

LOUW FOTO tager forbehold for udsolgte varer samt eksterne forhold, der ligger udenfor LOUW FOTOs indflydelse. Overskrides leveringstiden i mindre omfang, kan LOUW FOTO ikke drages til ansvar eller opkræves erstatning/kompensation herfor. Ved modtagelse af sin ordre, skal køberen straks undersøge denne. Ved fejl eller mangler ved ordren, skal køberen straks kontakte LOUW FOTO vedrørende dette, jf. Købelovens §47 og §52, stk. 2.

Efter levering af ordren, overgår ansvar og risiko herfor, alene til køber. Køberen modtager en faktura og beskræftelse fra LOUW FOTO, når varen er afsendt og køberen er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om ordens status eller andre spørgsmål, som måtte dukke op. Bemærk venligst, at de oplyste leveringstider kun er vejledende og afvigelser kan forekomme. Er dette aktuelt gør vi dog kunden opmærksom heromkring.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@louwfoto.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fragtomkostninger afholdes af køber.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Ingen fortrydelsesret

På varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg er der ingen fortrydelsesret,
 
Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage (f.eks. paprøret eller lignende).
(Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
 
LOUW FOTO
Terslevvej 16,
DK-4690 Haslev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for 48 timer efter, at du har opdaget fejlen. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

 

LOUW FOTO
Terslevvej 16,
DK-4690 Haslev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos LOUW FOTO og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på lowfoto.dk samt louwfoto.com er LOUW FOTO.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@louwfoto.dk.  

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Christine Louw på mail kontakt@louwfoto.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16-11-2022

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formularprintes, udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

Hent fortrydelsesformular